Не е лошо зеленото, на мен ми допада.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Giulietta G430 iMove 286HP
Collapse
X
-
..
Колеги гумите се сменятОпределено мн . хубава кола достойна да се състезава с лидерите в класа . На мен ми е в топ 10 за вас незнам
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Всичко е въпрос на вкус... за мен лично този зелен цвят се връзва перфектно с карбона вътре а пък гумите най-малкото заради това, че са различни от на всички останали радват...
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениекак ще завиваме с тва?
Comment
-
Хубу, мноо хубу ... И карбона кефи, и зелените гуми възприемам ... Сегауея - яката ралта! Обаче - ква е тая смотана емблема, дето са я турили там?!? Възбужда ми асоциация със селскостопанска техника, профилирана в кооперативното колектиране на едногодишни култури в зърнодобива!!!
Comment
-
...
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеХубу, мноо хубу ... И карбона кефи, и зелените гуми възприемам ... Сегауея - яката ралта! Обаче - ква е тая смотана емблема, дето са я турили там?!? Възбужда ми асоциация със селскостопанска техника, профилирана в кооперативното колектиране на едногодишни култури в зърнодобива!!!BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеХубу, мноо хубу ... И карбона кефи, и зелените гуми възприемам ... Сегауея - яката ралта! Обаче - ква е тая смотана емблема, дето са я турили там?!? Възбужда ми асоциация със селскостопанска техника, профилирана в кооперативното колектиране на едногодишни култури в зърнодобива!!!Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
Comment